Δελτίο Τύπου για την Εθελοντική Αιμοδοσία του Φοιτητικού Συλλόγου ΠΕΔιΣ

O Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, έπειτα από την απόφαση της 36ης πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου, που συνεκλήθη στις 27/2/2014, διοργάνωσε τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 και ώρα 10.00-13.00 την πρώτη Εθελοντική Φοιτητική Αιμοδοσία στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, Δερβενακίων 47 και Αδειμάντου.

Η συμμετοχή εκ μέρους καθηγητών, φοιτητών καθώς και της κοινωνίας των πολιτών της Κορίνθου ήταν μεγαλύτερη από κάθε προσδοκία, ενώ συγκεντρώθηκαν δεκαέξι (16) φιάλες αίματος.

Η Τράπεζα Αίματος του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων εδράζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και διαθέτει μέχρι στιγμής δεκαέξι (16) φιάλες αίμα.

Οι κάρτες αιμοδοσίας παρελήφθησαν από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου την Τρίτη 13 Μαΐου και παραδόθηκαν στη Γραμματεία του Τμήματος ΠΕΔιΣ, από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις παραλάβουν με την επίδειξη της φοιτητικής / αστυνομικής ταυτότητας ή του πάσου.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην πρώτη Εθελοντική Φοιτητική Αιμοδοσία και ευελπιστούμε στη συνέχιση της λειτουργίας του θεσμού στο Τμήμα.

Εκ του π. Προέδρου του Φοιτητικού Συλλόγου ΠΕΔιΣ, Σταύρου- Ελευθέριου Απέργη
και του
Υπεύθυνου για την πρώτη Εθελοντική Φοιτητική Αιμοδοσία, Βασίλειου Λαγού