Ολοκληρώθηκε επιτυχώς τo θερινό σχολείο 2018 της Ενότητας Jean Monnet EuroPolA

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το θερινό σχολείο EuroPolA 2018 – Ανάλυση δεδομένων δημόσιων πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το εν λόγω θερινό σχολείο είναι ετήσια δράση της Ενότητας Jean Monnet “European-focused Policy Analytics – EuroPolA” [Περισσότερες πληροφορίες].

Μετά από μία εβδομάδα που συνδύαζε πλούσια διεπιστημονική εκπαίδευση και εκτενή πρακτική εξάσκηση με τα δεδομένα της Eurostat και προηγμένο λογισμικό ανάλυσης δεδομένων, οι φετινοί συμμετέχοντες έλαβαν πιστοποιητικά παρακολούθησης και με χαμόγελο συνεχίζουν για να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι.

Για την επιτυχία του Θερινού Σχολείου EuroPola 2018 θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αρωγούς μας και ιδιαίτερα:

  • Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων για τη φιλοξενία του,
  • Την κ. Κατερίνα Δούνδη και όλο το διοικητικό προσωπικό του τμήματος για το φιλόξενο χαμόγελο και τις άκοπες προσπάθειες να γίνουν όλα στην εντέλεια
  • Τον κ. Γιάννη Ξανθόπουλο για την άρτια ρύθμιση της αίθουσας Η/Υ.


Επιπλέον, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα και την προέδρό του κ. Μαρία Χρισταρά, για την θερμή υποδοχή της και την ευγενή παραχώρηση του χώρου τους για να φιλοξενηθεί η εκδήλωση γνωριμίας των συμμετεχόντων μας.

Και φυσικά ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που μοιράστηκαν μαζί μας τις απορίες τους αλλά και τις γνώσεις τους, αναδεικνύοντας την αμφίδρομη εμπειρία της μάθησης.

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση οργανώσαμε αυτό το θερινό σχολείο και ανυπομονούμε να επανέλθουμε με το 2019 με το επόμενο Θερινό Σχολείο της Ενότητας Jean Monnet EuroPolA.

Μείνετε συντονισμένοι!