Δηλώσεις συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου 2019-2020

Σας ενημερώνουμε ότι η διανομή των διδακτικών βιβλίων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020.

Ως καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συγγραμμάτων από τους φοιτητές ορίζεται η Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019.

Οι φοιτητές μπορούν να εισέρχονται κατ’ ευθείαν στην ιστοσελίδα www.eudoxus.gr, για να δηλώνουν και να παραλάβουν έως οχτώ (8) συγγράμματα μόνο από τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το χειμερινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2019-2020 στη δήλωση μαθημάτων τους.

Σας γνωρίζουμε ότι η πλατφόρμα του «Εύδοξος» δεν συνδέεται με το πρόγραμμα e-secretary. Γι’ αυτό προτείνεται όταν δηλώνετε συγγράμματα να έχετε ελέγξει πρώτα τη δήλωση μαθημάτων σας.

Τα συγγράμματα για τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής βρίσκονται καταχωρημένα στην κατηγορία «Χωρίς εξάμηνο». Τα συγγράμματα των μαθημάτων ελεύθερης επιλογής που είναι μαθήματα κατεύθυνσης κατ’ επιλογή στην άλλη κατεύθυνση είναι καταχωρημένα στο 5ο και 7ο εξάμηνο.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για τη δήλωση αυτή είναι απαραίτητη η χρήση των κωδικών πρόσβασης (username / password), που διαθέτουν οι φοιτητές για τις κεντρικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (π.χ. e-mail).

Σε περίπτωση που οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι λειτουργικοί ή είναι ελλιπείς, θα πρέπει να γίνεται επικοινωνία με την τεχνική υπηρεσία του Τμήματος (pedislab@uop.gr), ώστε να εξασφαλιστεί η κατοχή λειτουργικών κωδικών πρόσβασης.

Από τη Γραμματεία
Τμήματος Π.Ε.Δι.Σ