Ολοκλήρωση εργασιών 4ου Τακτικού Συνεδρίου ΠΕΔιΣ

Αγαπητές και αγαπητοί σύνεδροι,

 Εκ μέρους του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συνεισφορά σας στην κατά γενική αναγνώριση επιτυχή έκβαση του 4ου Τακτικού Συνεδρίου μας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, που έλαβαν χώρα μεταξύ 13 και 15 Δεκεμβρίου 2019, παρουσιάστηκαν πάνω από 200 πρωτότυπες και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις από νέες/ους αλλά και καταξιωμένες/ους επιστήμονες που προέρχονται από διαφορετικά ΑΕΙ και ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τις  ανακοινώσεις παρακολούθησε ενεργά με σχόλια, ερωτήσεις και παρεμβάσεις, ένα ευρύ αλλά εξειδικευμένο κοινό αποτελούμενο από πανεπιστημιακούς καθηγητές, ερευνητές και φοιτητές με γνωστικά και ερευνητικά ενδιαφέροντα συναφή με το θέμα του Συνεδρίου.

Φωτογραφίες από όλες τις εργασίες του Συνεδρίου δημοσιεύονται σταδιακά στην ιστοσελίδα του ΠΕΔιΣ στο Facebook (https://www.facebook.com/pedis.uop/). Παράλληλα, δεκάδες σύνεδροι έχουν αναρτήσει πλούσιο οπτικοακουστικό περιεχόμενο σχετικά με το Συνέδριο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης (Facebook, Twitter και Instagram) με τη σήμανση #4thconfpedis.  

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα εκ μέρους του Τμήματος να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου στο Σύλλογο Αποφοίτων για την αγαστή συνεργασία για τη συνδιοργάνωση του Συνεδρίου. Θερμές ευχαριστίες επίσης σε όλες/ους όσες/οι (μέλη ΔΕΠ, διοικητικό προσωπικό, φοιτητές/ήτριες και αποφοίτους) εργάστηκαν εντατικά τους προηγούμενους μήνες για την άρτια προετοιμασία του Συνεδρίου, καθώς και στους χορηγούς για την έμπρακτη στήριξή τους.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας προσκαλέσω να συναντηθούμε εκ νέου επιστημονικά, για να παρουσιάσουμε και να συζητήσουμε την έρευνά μας στο 5ο Τακτικό Συνέδριο του Τμήματος ΠΕΔιΣ, το οποίο θα διεξαχθεί το Δεκέμβριο του 2021.

 Με θερμές ευχές για καλές γιορτές,

 Νικόλαος Τζιφάκης
Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος