16η Διεθνής Έκθεση:: Εκπαίδευση και Εργασία

Η 16 Διεθνής Έκθεση «Εκπαίδευση και Εργασία» θα λάβει χώρα μεταξύ 14-16 Μαρτίου 2014 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο http://www.ekpaidefsi.gr .

Σχετικά με την έκθεση (απόσπασμα) :

Mε 150 εκθέτες από 14 χώρες και με 15,000 επισκέπτες, η EKΠAIΔEYΣH αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης στην Eλλάδα και μία από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές εκθέσεις στην Eυρώπη.

H EKΠAIΔEYΣH καταφέρνει επί 16 χρόνια με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό να δώσει μία πλήρη εικόνα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Eλλάδα και το εξωτερικό, σε επίπεδο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών και δια βίου εκπαίδευσης, στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους όσοι επιδιώκουν τη μάθηση σε όποιο στάδιο της πορείας τους κι αν βρίσκονται: μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, εργαζόμενοι και στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι στον εκπαιδευτικό τομέα, σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού αλλά και οικογένειες που επιζητούν να επιλέξουν την κατάλληλη σχολή ή εκπαιδευτήριο για το παιδί τους.

H έκθεση είναι μία από τις πολυτιμότερες πηγές πλούσιων και αξιόπιστων πληροφοριών για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται στην Eλλάδα και το εξωτερικό.

Πηγή: http://www.ekpaidefsi.gr/

Στην έκθεση συμμετέχει και το Γραφείο Διασύνδεσης εκπροσωπώντας το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.