Πρόγραμμα Τελετής Ορκωμοσίας Αποφοίτων

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη ορκωμοσία της Δευτέρας, 20 Δεκεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί σε 3 τμήματα με τη συμμετοχή των αποφοίτων κατ’ αλφαβητική σειρά, ως εξής:

1η ορκωμοσία

Ώρα 13:00: Ορκωμοσία αποφοίτων προπτυχιακού προγράμματος σπουδών. Στην ορκωμοσία αυτή θα συμμετέχουν οι απόφοιτοι με επίθετα από ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ έως ΚΑΡΑΝΤΖΗ.

Ώρα προσέλευσης:

Απόφοιτοι: 12:15
Συνοδοί: 12:30

2η ορκωμοσία

Ώρα 14:00: Ορκωμοσία αποφοίτων προπτυχιακού προγράμματος σπουδών. Στην ορκωμοσία αυτή θα συμμετέχουν οι απόφοιτοι με επίθετα από ΚΑΡΒΕΛΑΣ έως ΠΡΙΦΤΗ.

Ώρα προσέλευσης:

Απόφοιτοι: 13:15
Συνοδοί: 13:30

3η ορκωμοσία

Ώρα 15:00: Ορκωμοσία αποφοίτων προπτυχιακού προγράμματος σπουδών. Στην ορκωμοσία αυτή θα συμμετέχουν οι απόφοιτοι με επίθετα από ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ έως ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Ορκωμοσία αποφοίτων μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών:

  • «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές»
  • «Μεσογειακές Σπουδές»
  • «Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων»

Ορκωμοσία απόφοιτου διδακτορικού προγράμματος σπουδών.

Ώρα προσέλευσης:

Απόφοιτοι: 14:15
Συνοδοί: 14:30

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ.

Οι ορκωμοσίες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη, ισόγειο), σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ΦΕΚ 4406/24-09-21 σχετικά με τη λειτουργία των ΑΕΙ και την αποφυγή διάδοσης της COVID-19 και οι διαδικασίες που ακολουθούν θα τηρηθούν απαρέγκλιτα.

Η είσοδος  στην τελετή αποφοίτησης θα πραγματοποιείται για όλους τους συμμετέχοντες κατόπιν επίδειξης:

  • πιστοποιητικού εμβολιασμού ή
  • πιστοποιητικού νόσησης ή
  • βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου, που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής,

με ταυτόχρονη διενέργεια ελέγχου ταυτοπροσωπίας (υποχρεωτική η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατηρίου).

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους παρευρισκόμενους, σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της τελετής.

Η είσοδος συνοδών επιτρέπεται μόνο για τα 2 άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν δηλωθεί από κάθε απόφοιτο στην αίτηση ορκωμοσίας.

Η πραγματοποίηση της κάθε τελετής θα γίνει χωρίς τηβέννους και χωρίς χειραψία.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της τελετής οι συμμετέχοντες αποχωρούν σταδιακά από την έξοδο που θα υποδειχθεί από το προσωπικό, χωρίς να παραμένουν στους κοινόχρηστους χώρους, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Η είσοδος φωτογράφων και/ή ΜΜΕ στο Δημοτικό Θέατρο επιτρέπεται σε ένα άτομο από κάθε εταιρεία/μέσο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και κατόπιν δήλωσης των στοιχείων του ατόμου (Ονοματεπώνυμο) στο email pedis@uop.gr έως την Παρασκευή, 17/12/21.

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της τελετής θα ληφθούν φωτογραφίες για το αρχείο του Τμήματος και για την προβολή της τελετής σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας.

  Από τη Γραμματεία