Ορκωμοσία αποφοίτων ΠΕΔιΣ

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Κορινθίων, η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, των αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές», «Μεσογειακές Σπουδές» και «Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων» και Διδακτόρων.

►Βραβεία Αριστείας και Εύφημος Μνεία

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονεμήθηκαν Βραβεία Αριστείας και Εύφημος Μνεία σε φοιτητές του Προπτυχιακού Πογράμματος Σπουδών όπως προβλέπει ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 τα βραβεία έλαβαν οι εξής:

Βραβεία Αριστείας:

Μαρία Στάμου (σειρά διάκρισης 1η):  Βραβείο Αριστείας με υποτροφία πλήρους απαλλαγής από τα τέλη φοίτησης για ένα από τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος.

Αφροδίτη Μανιάτη (σειρά διάκρισης 2η): Βραβείο Αριστείας με υποτροφία μερικής απαλλαγής από τα τέλη φοίτησης ύψους 25%, για ένα από τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος.

Παπαδόπουλος Άρης – Ιωάννης (σειρά διάκρισης 3η): Βραβείο Αριστείας με υποτροφία μερικής απαλλαγής από τα τέλη φοίτησης ύψους 25%, για ένα από τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος.

Εύφημος μνεία:

  • Στο 1ο έτος σπουδών δεν υπήρξε φοιτητής που να πληροί τις προϋποθέσεις.
  • Μαζωνάκη Δέσποινα: Εύφημος μνεία για την άριστη ακαδημαϊκή επίδοση κατά το 2ο έτος σπουδών.
  • Κάκου Αγγελική: Εύφημος μνεία για την άριστη ακαδημαϊκή επίδοση κατά το 3ο έτος σπουδών.

Φωτογραφίες από την τελετή: