Νυχτερινός Πανεπιστημιακός Αγώνας 10 χλμ. ΟΠΑΠ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 | UNIVERSITIES 10KM NIGHT RUN – OPAP
Ώρα εκκίνησης: 17.45


To Universities 10km Night Run ξεκινάει για πρώτη φορά το 2022 με σκοπό να ενώσει τους φοιτητές και τις Πανεπιστημιακές σχολές από όλον τον πλανήτη, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά συγχρόνως πολιτιστικά και εκπαιδευτικά.

Παράλληλα με τον αγώνα οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα πλούσιο τετραήμερο εκδηλώσεων και δράσεων όπως:

  • Συμμετοχή στο επίσημο Συνέδριο Authentic Talks με πιστοποιητικό παρακολούθησης
  • Δωρεάν είσοδο σε επιλεγμένα Μουσεία της Αττικής
  • Προνομιακές εκπτώσεις σε 350 καταστήματα σε όλη την Αθήνα
  • Έκπτωση 20€ στο πρόγραμμα εγγραφών στο ενισχυμένο επίπεδο, με όλα τα προνόμια του.

Σύντομα θα ανακοινωθούν τα Bonus και τα Έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες του αγώνα καθώς και στην πρώτη σχολή με τις πολυπληθέστερες συμμετοχές.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε και προωθήσετε στους φοιτητές των τμημάτων που είναι εγγεγραμμένοι στα γυμναστήρια των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων καθώς το σύστημα εγγραφών θα κλείσει το αργότερο μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2022 εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα τα όρια συμμετοχής στον αγώνα.

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι φοιτητές που διαθέτουν φοιτητική ταυτότητα (πάσο), η οποία θα ζητηθεί για επίδειξη, κατά την παραλαβή του αριθμού τους (Bib Number). Όλοι οι φοιτητές που έχουν υποβάλλει επιτυχώς την αίτηση συμμετοχής τους και έχουν καταβάλει τη συνδρομή συμμετοχής τους σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω, θα λάβουν email επιβεβαίωσης της εγγραφής τους μέσα σε επτά (7) εργάσιμες ημέρες στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους.

Σύνδεσμος εγγραφής στον αγώνα:

UNIVERSITIES NIGHT RUN [☍]

(Αρχική ανάρτηση 19/9/22)