Έναρξη δηλώσεων συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου 2022-2023

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις επιλογής των διδακτικών συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 (Σχετική εγκύκλιος εδώ).

Η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023.

Οι φοιτητές μπορούν να εισέρχονται απευθείας στην ιστοσελίδα www.eudoxus.gr, για να δηλώνουν και να παραλάβουν έως οχτώ (8) συγγράμματα μόνο από τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το χειμερινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2022-2023 στη δήλωση μαθημάτων τους.

Σας γνωρίζουμε ότι η πλατφόρμα του «Εύδοξος» δεν συνδέεται με το πρόγραμμα esecretary. Γι’ αυτό προτείνεται όταν δηλώνετε συγγράμματα να έχετε ελέγξει πρώτα τη δήλωση μαθημάτων σας. Μπορεί στην πλατφόρμα του συστήματος «Εύδοξος» να σας προσφέρονται παραπάνω μαθήματα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα δηλώσετε όλα εφόσον δεν έχουν δηλωθεί στο πρόγραμμα e-secretary της Γραμματείας.

Τα συγγράμματα για τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής βρίσκονται καταχωρημένα στην κατηγορία «Χωρίς εξάμηνο». Τα συγγράμματα των μαθημάτων ελεύθερης επιλογής που είναι μαθήματα κατεύθυνσης κατ’ επιλογή στην άλλη κατεύθυνση είναι καταχωρημένα στο 5ο και 7ο εξάμηνο.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για τη δήλωση αυτή είναι απαραίτητη η χρήση των κωδικών πρόσβασης (username/password), που διαθέτουν οι φοιτητές για τις κεντρικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (π.χ. e-mail).

Από τη Γραμματεία
Τμήματος ΠΕΔιΣ