Πρόγραμμα Ορκωμοσίας Αποφοίτων

Η προγραμματισμένη ορκωμοσία της Τρίτης, 17 Ιανουαρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κορινθίων (Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη, Κόρινθος), ως εξής:

  • ώρα 10:30: Ορκωμοσία αποφοίτων προπτυχιακού προγράμματος σπουδών
  • ώρα 12:00: Ορκωμοσία αποφοίτων μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών και διδακτόρων

Παρακαλούνται όλοι οι απόφοιτοι που θα ορκιστούν, να προσέλθουν για τις προβλεπόμενες διαδικασίες στο Δημοτικό Θέατρο Κορινθίων (Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη, ισόγειο) τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα από την ώρα της ορκωμοσίας τους.

Μετά το πέρας των προβλεπόμενων διαδικασιών οι απόφοιτοι θα πρέπει να βρίσκονται στην αίθουσα τελετής ορκωμοσίας στις 10:15 για τους προπτυχιακούς και στις 11:45 για τους μεταπτυχιακούς και τους διδάκτορες.

Παρακαλούμε για την τήρηση  του ωραρίου τόσο της προσέλευσης όσο και της εισόδου στην αίθουσα τελετής.

Μέγιστος αριθμός συγγενικών προσώπων ανά απόφοιτο που δύναται να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας λόγω χωρητικότητας: 2

 Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της τελετής θα ληφθούν φωτογραφίες για το αρχείο του Τμήματος και για την προβολή της τελετής σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας.

Πατήστε εδώ για την Πρόσκληση – Πρόγραμμα.


Ερωτηματολόγιο αποφοίτων (προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών)

Αγαπητοί/ες απόφοιτοι του ΠΕΔιΣ,

Εν όψει της επικείμενης τελετής ορκωμοσίας σας την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, το Τμήμα σας καλεί να συμμετέχετε στη συμπλήρωση ενός ανώνυμου ερωτηματολογίου για την καταγραφή της εμπειρίας σας από το ΠΕΔιΣ.

Η διεύθυνση του ερωτηματολογίου είναι η ακόλουθη:
https://forms.gle/wgKqDrJJivB4Rqkv9
και θα παραμείνει ενεργή μέχρι και τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023.

Το ερωτηματολόγιο που σας καλούμε να συμπληρώσετε δεν απαιτεί περισσότερο από 5 λεπτά, είναι απολύτως ανώνυμο, δεν καταγράφει κανένα προσωπικό δεδομένο σας (σύμφωνα και με τις απαιτήσεις του ΓΚΠΔ) και οι ερωτήσεις του δεν ζητούν κανένα στοιχείο ταυτοποίησης.

Ως άτομα που έχετε παρακολουθήσει και ολοκληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα σπουδών του ΠΕΔιΣ, γνωρίζετε τη σημασία των ερωτηματολογίων για την απεικόνιση μίας κατάστασης και τη χρήση τους ως εργαλείων χάραξης και λήψης αποφάσεων, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντική για το Τμήμα μας η ενεργή σας συμμετοχή στη συμπλήρωσή του.

Ευχόμαστε θερμά σε όλες και όλους
Καλή σταδιοδρομία.