Πρόγραμμα Ορκωμοσίας Αποφοίτων

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη ορκωμοσία της Τρίτης, 30 Μαΐου 2023, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κορινθίων (Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη, Κόρινθος), ως εξής:

10:30: Ορκωμοσία αποφοίτων Προπτυχιακού και Διδακτορικού προγράμματος σπουδών

11:30: Ορκωμοσία αποφοίτων μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών:

  • ΠΜΣ Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές
  • ΠΜΣ Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων
  • ΔΔΠΜΣ Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση

Παρακαλούνται όλοι οι απόφοιτοι που θα ορκιστούν, να προσέλθουν για τις προβλεπόμενες διαδικασίες στο Δημοτικό Θέατρο Κορινθίων (Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη, ισόγειο) τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα από την ώρα της ορκωμοσίας τους έχοντας μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα.

Μετά το πέρας των προβλεπόμενων διαδικασιών οι απόφοιτοι θα πρέπει να βρίσκονται στην αίθουσα τελετής ορκωμοσίας στις 10:15 για τους προπτυχιακούς και τους διδάκτορες και στις 11:15 για τους μεταπτυχιακούς.

Παρακαλούμε για την τήρηση  του ωραρίου τόσο της προσέλευσης όσο και της εισόδου στην αίθουσα τελετής.

Μέγιστος αριθμός συγγενικών προσώπων ανά απόφοιτο που δύναται να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας λόγω χωρητικότητας: 2

 Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της τελετής θα ληφθούν φωτογραφίες για το αρχείο του Τμήματος και για την προβολή της τελετής σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας.

Πατήστε εδώ για την Πρόσκληση – Πρόγραμμα.


Ερωτηματολόγιο αποφοίτων (προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών)

Αγαπητοί/ες απόφοιτοι του ΠΕΔιΣ,

Εν όψει της επικείμενης τελετής ορκωμοσίας σας την Τρίτη 30 Μαΐου 2023, το Τμήμα σας καλεί να συμμετέχετε στη συμπλήρωση ενός ανώνυμου ερωτηματολογίου για την καταγραφή της εμπειρίας σας από το ΠΕΔιΣ.

Η διεύθυνση του ερωτηματολογίου είναι η ακόλουθη:
https://forms.gle/wgKqDrJJivB4Rqkv9
και θα παραμείνει ενεργή μέχρι και τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023.

Το ερωτηματολόγιο που σας καλούμε να συμπληρώσετε δεν απαιτεί περισσότερο από 5 λεπτά, είναι απολύτως ανώνυμο, δεν καταγράφει κανένα προσωπικό δεδομένο σας (σύμφωνα και με τις απαιτήσεις του ΓΚΠΔ) και οι ερωτήσεις του δεν ζητούν κανένα στοιχείο ταυτοποίησης.

Ως άτομα που έχετε παρακολουθήσει και ολοκληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα σπουδών του ΠΕΔιΣ, γνωρίζετε τη σημασία των ερωτηματολογίων για την απεικόνιση μίας κατάστασης και τη χρήση τους ως εργαλείων χάραξης και λήψης αποφάσεων, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντική για το Τμήμα μας η ενεργή σας συμμετοχή στη συμπλήρωσή του.

Ευχόμαστε θερμά σε όλες και όλους
Καλή σταδιοδρομία.