Ευρωπαϊκή Πανεπιστημιακή Συμμαχία EUNICE

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ανήκει πλέον στην Ευρωπαϊκή Πανεπιστημιακή Συμμαχία EUNICE, the European University for Customised Education. https://eunice-university.eu η οποία περιλαμβάνει έως τώρα 10 Πανεπιστήμια από 10 χώρες (Ελλάδα, Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, Σουηδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Φιλανδία).

Στόχος της Συμμαχίας EUNICE είναι να αναπτύξει εξατομικευμένα εκπαιδευτικά μονοπάτια και να προωθήσει την διεπιστημονική γνώση και έρευνα. Μέσω της βιωματικής μάθησης και κινητικότητας αλλά και της σύνδεσης ανάμεσα στο πανεπιστήμιο, την κοινωνία και τις επιχειρήσεις, δίνεται η δυνατότητα να καλλιεργηθούν όχι μόνο ακαδημαϊκές αλλά και ευρύτερες ικανότητες και δεξιότητες.

Στο πλαίσιο αυτό, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων μπορούν να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως μαθήματα που διατίθενται στην Αγγλική γλώσσα και σε άλλες εθνικές γλώσσες των Πανεπιστημίων της Συμμαχίας.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο παρουσιάζεται ο κατάλογος των κοινών μαθημάτων EUNICE ο οποίος προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων σε διαφορετικούς τομείς σπουδών (επιλέξτε στο πεδίο Registration την επιλογή -All- για να δείτε όλους τους τίτλους διαθέσιμων μαθημάτων και σε μελλοντικές ημερομηνίες, εκτός των ανοικτών -Open- που εμφανίζονται αρχικά):

https://eunice-university.eu/courses/

Συντονίστρια Μαθημάτων για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου είναι
η κα. Αρετή Βογοπούλου, e-mail: a.vogopoulou@go.uop.gr,
ενώ στη διεύθυνση https://www.uop.gr/eksostrefeia/eunice μπορείτε να δείτε όλες τις ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το Eunice.

Υπεύθυνοι EUNICE για το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων είναι
ο κ. Δημήτρης Ροζάκης, e-mail: drozakis@uop.gr
και η κα. Μαρία – Ελευθερία Γαλάνη, e-mail: megalani@go.uop.gr.