Βράβευση Νικητών Διαγωνισμού (Quiz) Γνώσεων στο πλαίσιο των Ημερών Erasmus+ 2023

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βραβεύσουμε τη φοιτήτρια μας ΛΥΔΙΑ ΜΠΕΛΑΟΥΡΗ και τον απόφοιτο -πλέον- φοιτητή μας ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΑΣΧΑΛΗ, που ήταν οι νικητές του Διαγωνισμού (Quiz) Γνώσεων στο πλαίσιο των Ημερών Erasmus+ 2023. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φοιτητές μας που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό και ιδιαίτερα να συγχαρούμε την κα Μπελαούρη και τον κ. Πασχάλη για την εξαιρετική απόδοσή τους που κάνει το ΠΕΔΙΣ και την πανεπιστημιακή μας κοινότητά περήφανους. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματός μας, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023.

Ο διαδικτυακός διαγωνισμός που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου έγινε στις 10 Οκτωβρίου 2023 στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την εβδομάδα Erasmus Days 2023. Στον διαγωνισμό αυτό, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Πανεπιστημίου μας, συμμετείχε μεγάλος αριθμός φοιτητριών και φοιτητών από όλα τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Επιτυχώς απάντησαν και στις 20 ερωτήσεις του quiz γνώσεων δύο φοιτήτριες και δύο φοιτητές. Για τον καθορισμό της τελικής σειράς κατάταξης, πραγματοποιήθηκε ανοικτή διαδικτυακή κλήρωση στις 25-10-2023, παρουσία του Πρύτανη κ. Αθανασίου Κατσή. Ως αποτέλεσμα της κλήρωσης μεταξύ των 4 νικητών η κα. Μπελαούρη Λυδία και ο κύριος Πασχάλης Χαράλαμπος έλαβαν το 2ο και 3ο βραβείο, ένα Tablet Lenovo M10.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες/όλους τις φοιτήτριες/φοιτητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό αυτό!