Έναρξη περιόδου δηλώσεων και διανομής συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου 2023-2024

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις επιλογής των διδακτικών συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 θα ξεκινήσουν την Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024.

Οι φοιτητές μπορούν να εισέρχονται απευθείας στην ιστοσελίδα www.eudoxus.gr, για να δηλώνουν και να παραλάβουν έως οχτώ (8) συγγράμματα μόνο από τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2023-2024 στη δήλωση μαθημάτων τους.

Η διανομή των συγγραμμάτων θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024.

Σας γνωρίζουμε ότι έχει υλοποιηθεί διασύνδεση της ηλεκτρονικής γραμματείας (Universis) με το πληροφοριακό σύστημα του Ευδόξου.

Στη διασύνδεση αυτή, ο/η φοιτητής/φοιτήτρια, μπορεί να επιλέξει συγγράμματα μόνο για μαθήματα που ήδη έχει συμπεριλάβει στην τρέχουσα δήλωση μαθημάτων του.

Στην περίπτωση που σας εμφανιστεί στον Εύδοξο μήνυμα ότι έχετε επιλέξει συγγράμματα για μαθήματα που δεν έχετε δηλώσει στο Universis ελέγχετε πρώτα τη δήλωση μαθημάτων σας στο πρόγραμμα γραμματείας.

Εάν το μάθημα είναι δηλωμένο στην τρέχουσα δήλωσή σας, ενημερώνετε τη γραμματεία στο email pedis@uop.gr .

Τα συγγράμματα για τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής βρίσκονται καταχωρημένα στην κατηγορία «Χωρίς εξάμηνο». Τα συγγράμματα των μαθημάτων ελεύθερης επιλογής που είναι μαθήματα κατεύθυνσης κατ’ επιλογή στην άλλη κατεύθυνση είναι καταχωρημένα στο 6ο και 8ο εξάμηνο.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για τη δήλωση συγγραμμάτων είναι απαραίτητη η χρήση των κωδικών πρόσβασης (username/password), που διαθέτουν οι φοιτητές για τις κεντρικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (π.χ. e-mail).