Βραβεία ΠΕΔιΣ 2014 ♦ Επιτυχής ολοκλήρωση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή των Βραβείων “ΠΕΔιΣ 2014” με την τελετή απονομής, η οποία έλαβε χώρα στις 27 Ιουνίου 2014, στον πολυχώρο του gazARTE στην Αθήνα. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν καθηγητές και φοιτητές του τμήματος και άλλων ομοειδών τμημάτων, φίλοι και συγγενείς όσων βραβεύτηκαν, καθώς και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Την τελετή απονομής άνοιξε συζήτηση με θέμα «Το ΠΕΔιΣ συνομιλεί με την Πολιτική και την Κοινωνία» με στόχο να επισημανθούν οι προοπτικές σταδιοδρομίας και επαγγελματικής αποκατάστασης των πτυχιούχων στις Πολιτικές Επιστήμες και τις Διεθνείς Σχέσεις. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Πολίτης και συμμετείχαν οι ευρωβουλευτές κ. Γιώργος Πανανικολάου (Νέα Δημοκρατία) και κ. Νίκος Χουντής (Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς), και οι πανεπιστημιακοί κ. Δημήτρης Καιρίδης (Αναπληρωτής Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο), και κ. Νίκος Τζιφάκης (Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου).

Τη συζήτηση ακολούθησε η απονομή των βραβείων. Οι βραβευθέντες, με αλφαβητική σειρά είναι:

Αριστούχοι Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του 2013

  1. Δημήτρης Γιαννακόπουλος
  2. Ένο Τσολλάκου

Φοιτητές με εθελοντική συνεισφορά στις εκδηλώσεις και τις λειτουργίες του τμήματος ΠΕΔιΣ:

  1. Ξένια Βαβουλίδη
  2. Χριστίνα Βάζου
  3. Νικολέττα Δημητριάδη
  4. Λυδία Ευαγγελοπούλου
  5. Ανδρέας Καραδάκης
  6. Πολυχρόνης Καράμπελας
  7. Δέσποινα Μπογιατζόγλου
  8. Αντωνία Οικονόμου
  9. Ηλιάνα Σακούλεβα
  10. Στέλλα Σιαράπη

Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία για τις κατηγορίες βραβείων «Διεθνής Ανταποκριτής» και «Μη Κυβερνητική Οργάνωση» συμμετείχαν περισσότερα από δύο χιλιάδες άτομα και ανέδειξαν πρώτους, αντίστοιχα, την κ. Αριάνα Φερεντίνου (Διεθνής Ανταποκριτής 2014) και την ΑΡΣΙΣ (Μη Κυβερνητική Οργάνωση 2014).

Ευχαριστούμε όλους όσους ψήφισαν και τίμησαν την διαδικασία ανάδειξης των βραβευθέντων, και όσους παρευρέθησαν και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση υπάρχουν στην σελίδα του τμήματος στο fb (https://www.facebook.com/pedis.uop).