Χαιρετισμός Προέδρου ΠΕΔιΣ προς τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες

Αγαπημένες μας φοιτήτριες,
Αγαπημένοι μας φοιτητές,
Αγαπητοί Γονείς,

Μια δύσκολη περίοδος, αυτή των εξετάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, ολοκληρώθηκε. Η εισαγωγή στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αποτελεί το επιστέγασμα μια δύσκολης και επίπονης προσπάθειας. Ξεκινάτε τις σπουδές σας σε ένα Πανεπιστημιακό Τμήμα με στέρεο επιστημονικό υπόβαθρο, ιδιαίτερα δυναμική πορεία, αναγνωρισμένη από έγκριτους εξωτερικούς αξιολογητές, εξωστρέφεια, με σημαντικές συνεργασίες με Πανεπιστήμια του εξωτερικού και ολοκληρωμένες και πρωτοπόρες Μεταπτυχιακές Σπουδές, με σημαντικές προοπτικές για την επαγγελματική σας αποκατάσταση.

Σας καλώ να ενημερωθείτε από το διαδικτυακό τόπο του Τμήματός μας τόσο για τις διαδικασίες , όσο και για το περιεχόμενο των σπουδών σας. Ο Οδηγός Σπουδών σας βοηθά σε αυτή τη κατεύθυνση. Μελετήστε τη δομή του προγράμματος σπουδών, γνωρίστε τα μέλη του Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού διαβάζοντας τα βιογραφικά και τα ερευνητικά και διδακτικά τους ενδιαφέροντα. Γνωρίστε την ποιότητα του Πανεπιστημιακού Τμήματος του οποίου αποτελείτε, πλέον, μέλος, μελετώντας την Έκθεση της Εξωτερικής Αξιολόγησης που έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό μας τόπο.

Τα μέλη του διοικητικού προσωπικού θα είναι στη διάθεσή σας για την ενημέρωση και την υποστήριξη που θα χρειαστείτε σε αυτή την φάση των εγγραφών και της εισαγωγής σας στο νέο περιβάλλον, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο οι νέοι μας φοιτητές και οι νέες μας φοιτήτριες θα εξοικειωθούν με τις υποδομές και τις διαδικασίες του Τμήματος.

Εκ μέρους του συνόλου του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων σας καλωσορίζω στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πσνεπιστημίου Πελοποννήσου και σας εύχομαι γόνιμες και αποδοτικές σπουδές.

Με Εκτίμηση,
Καθηγητής Παντελής Σκλιάς
Πρόεδρος Τμήματος