Μήνυμα Φοιτητικού Συλλόγου ΠΕΔιΣ για την Ορκωμοσία Αποφοίτων

Αγαπητοί απόφοιτοι,

ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σας συγχαίρει για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών και την απόκτηση του πτυχίου σας.

Τα συναισθήματα σε μια τέτοια στιγμή είναι ανάμεικτα και πρωτόγνωρα, όπως είναι πάντα στην ζωή όταν τελειώνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας άλλος.

Την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 αφήσατε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, ένα χώρο που είχε γίνει το δεύτερο σπίτι σας.Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας είχατε την ευκαιρία να πλουτίσετε τις γνώσεις σας μέσω μιας αγαστής συνεργασίας με το Ακαδημαϊκό προσωπικό και να αποκομίσετε βασικά εφόδια για το μέλλον σας, σπουδάζοντας μια σχετικά σύγχρονη, πολλά υποσχόμενη και δυναμική Επιστήμη, αυτή της Πολιτικής Επιστήμης και των Διεθνών Σχέσεων.

Επίσης, ως φοιτητές είχατε την ευκαιρία να ζήσετε τις εμπειρίες της φοιτητικής ζωής αλλά και να κάνετε φιλίες, που ευχόμαστε να επενδύσετε σε αυτές και να διατηρηθούν το ίδιο ζωντανές για όλη σας τη ζωή.

Ευχόμαστε ο στόχος σας να είναι μια κοινωνία που θα ενσωματώνει όλα τα ωφέλιμα στοιχεία της νέας εποχής αλλά και θα διατηρεί τις διαχρονικές ηθικές αξίες που τόσο έχουμε ανάγκη.

Για τα εμπόδια που θα συναντήσετε εν συνεχεία για να πετύχετε να θυμάστε ένα πράγμα: «Να μένετε με το βλέμμα σας σταθερά στους στόχους σας»,όπως άλλωστε διδαχτήκατε στα χρόνια της φοίτησής σας στο Τμήμα.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικου Συλλόγου ΠΕΔιΣ.

 Η Πρόεδρος

Αντωνία Οικονόμου