Έναρξη διανομής διδακτικών βιβλίων εαρινού εξαμήνου ακαδ. Έτους 2015-2016 μέσω συστήματος «Εύδοξος»

Σας ενημερώνουμε ότι η διανομή των διδακτικών βιβλίων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 θα ξεκινήσει την Tρίτη, 22 Μαρτίου 2016 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016.

Ως καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συγγραμμάτων από τους φοιτητές ορίζεται η Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016.

Οι φοιτητές μπορούν να εισέρχονται κατ’ ευθείαν στην ιστοσελίδα www.eudoxus.gr, για να δηλώνουν και να παραλάβουν έως οχτώ (8) συγγράμματα μόνο από τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2015-2016 στη δήλωση μαθημάτων τους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι  τα συγγράμματα για τα μαθήματα επιλογής βρίσκονται καταχωρημένα στην κατηγορία «Χωρίς εξάμηνο» και όχι στο 6ο και 8ο εξάμηνο.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας τόσο οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών, όσο και αυτοί που είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για τη δήλωση αυτή είναι απαραίτητη η χρήση των κωδικών πρόσβασης (username / password), που διαθέτουν οι φοιτητές για τις κεντρικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (π.χ. e-mail).

Σε περίπτωση που οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι λειτουργικοί ή είναι ελλιπείς, θα πρέπει να γίνεται επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία του Ιδρύματος, (helpdesk@uop.gr)  ώστε να εξασφαλιστεί η κατοχή λειτουργικών κωδικών πρόσβασης.