Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών 2016-2017 – Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων

Χαιρετισμός Προέδρου ΠΕΔιΣ

Αγαπητή υποψήφια,
Αγαπητέ υποψήφιε,
Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνετε στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΠΕΔιΣ). Σε μια ιδιαίτερη και ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας, προσφέρουμε μια σειρά από ΠΜΣ που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τις αγοράς, τις αγωνίες των υποψηφίων και την πολυπλοκότητα των συνθηκών, αφού:

  • έχετε τη δυνατότητα να τα ολοκληρώσετε (εάν το επιθυμείτε) σε μόλις 12 μήνες, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα ευεργετήματα που προκύπτουν για κατόχους ΠΜΣ τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα ( αναγνώριση προϋπηρεσίας, αυξήσεις μισθών, επαγγελματική ανέλιξη, πρόσθετες πιθανότητες εύρεσης εργασίας),
  • πραγματοποιούνται σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες, ενώ παράλληλα αξιοποιούμε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας με τη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (e class), γεγονός που επιτρέπει την απρόσκοπτη ολοκλήρωση των εργασιακών σας υποχρεώσεων η την χωρίς περιορισμούς αναζήτηση και αξιοποίηση ευκαιριών για απασχόληση,
  • έχουν χαμηλό κόστος, σε σχέση με αντίστοιχα ΠΜΣ, γεγονός που σας επιτρέπει να αποκτήσετε εξειδικευμένα προσόντα χωρίς μεγάλη δαπάνη,
  • συνδέονται άμεσα με την αγορά εργασίας αφού χαρακτηρίζονται από τον διεπιστημονικό χαρακτήρα και την εξωστρέφεια τους, μέσα από συνεργασίες με σημαντικά πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού και τη συνεχή αναμόρφωση του προγράμματος σπουδών με προσαρμογή του περιεχομένου τους στις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά και τις τάσεις της αγοράς.

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με πλήρη ερευνητική υποδομή , επαρκή διοικητική υποστήριξη και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό – διδακτικό προσωπικό, και μόλις 50 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα παραπάνω συγκριτικά πλεονεκτήματα.
Είμαστε σίγουροι ότι η επένδυση στη γνώση θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες εξόδου από τη κρίση. Η συμμετοχή σας στα ΠΜΣ του ΠΕΔιΣ αποτελεί για εσάς ένα σημαντικό εργαλείο που έχετε την ευκαιρία και ευχόμαστε να το αξιοποιήσετε.

Με Εκτίμηση,
Καθηγητής Παντελής Σκλιάς
Πρόεδρος ΠΕΔιΣ

Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 ξεκίνησε.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων καθώς και πληροφορίες για τα ακόλουθα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, διάρκειας 12 μηνών:

1. «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές» (Σε συνεργασία με το Rutgers University in Newark – School of Public Affairs and Administration)

Κατευθύνσεις: 1. Διακυβέρνηση, 2. Δημόσιες Πολιτικές

Περισσότερες Πληροφορίες και Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων

 

2. «Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία» (Κοινό ΠΜΣ με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου Κύπρου) (Σε συνεργασία με το American University in the Emirates (AUE) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ))

Κατευθύνσεις: 1. Διεθνής Επιχειρηματικότητα, 2. Διεθνής Ασφάλεια, 3. Διεθνής Ανάπτυξη

Περισσότερες Πληροφορίες και Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων

 

3. «Μεσογειακές Σπουδές» (Σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της Μπολόνια (Ιταλία), Inalco (Γαλλία), Yaşar (Τουρκία), Νεάπολις Πάφου (Κύπρος), και το Olympia Summer Academy (Ελλάδα).)

Γλώσσα: Αγγλική

Περισσότερες Πληροφορίες και Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων

 

4. “Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων [Global Risks (Uncertainties), Politics and Analytics]

Περισσότερες Πληροφορίες και Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων