Διπλή εξεταστική για τους επί πτυχίω φοιτητές

Κατόπιν επικοινωνίας του Τμήματος Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί διπλή εξεταστική για τους επί πτυχίω φοιτητές στο πλαίσιο της εξεταστικής περιόδου χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2016-2017, κατά την οποία μπορούν να εξεταστούν σε όλα τα οφειλόμενα μαθήματα, ανεξαρτήτως εάν αυτά διδάσκονται στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο.

Στη διπλή εξεταστική μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • να βρίσκονται στο 9ο εξάμηνο σπουδών ή μεγαλύτερο αυτού (εισακτέοι το 2012-13 ή νωρίτερα) και
  • να έχουν δηλώσει το μάθημα τουλάχιστον μία φορά στο παρελθόν.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές καλούνται να δηλώσουν τα μαθήματα από σήμερα, Παρασκευή, 13/1/2017 έως και την Τετάρτη, 18/1/2017 μέσω της υπηρεσίας StudentsWeb στη διεύθυνση https://e-secretary.uop.gr/UNIStudent/.

Προσοχή: Η καταχώρηση της δήλωσης πραγματοποιείται με επιτυχία μόνο εάν μετά την επιλογή των μαθημάτων, πατήσετε το κουμπί «Αποστολή». Προτείνεται μετά την καταχώρηση της δήλωσης να εκτυπώνετε τη δήλωσή σας πηγαίνοντας στην επιλογή του μενού «Η δήλωσή μου».

Για την πρόσβαση στην υπηρεσία οι φοιτητές χρησιμοποιούν τους κωδικούς πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που έχουν παραλάβει από τη γραμματεία και οφείλουν να τους ελέγξουν έγκαιρα για τη λειτουργικότητά τους. Σε περίπτωση που κάποιοι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι λειτουργικοί, οι φοιτητές θα πρέπει να απευθύνονται στο e-mail pedislab@uop.gr.