Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Κόρινθο

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017, η παρουσίαση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος ΠΕΔιΣ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων και τα γνωστικά αντικείμενα που θεραπεύει, να ενημερωθούν για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών και να συνομιλήσουν με καθηγητές του Τμήματος.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς, ο οποίος ενημέρωσε το κοινό και για τις δράσεις του Τμήματος για σύνδεση με την τοπική κοινωνία ενώ την παρουσίαση των ΠΜΣ έκανε ο Επίκουρος Καθηγητής Νικόλαος Τζιφάκης. Τα ΠΜΣ που παρουσιάστηκαν είναι τα «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές», «Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία» και «Mediterranean Studies», για τα οποία το Τμήμα δέχεται αιτήσεις έως 30 Ιουνίου 2017, το ΠΜΣ «Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων», για το οποίο η προθεσμία αιτήσεων λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2017 και το Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό ΠΜΣ «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση», για το οποίο θα δέχεται αιτήσεις τον Ιούλιο και Αύγουστο 2017.

Ιδιαίτερη τιμή συνιστά για το Τμήμα ΠΕΔιΣ ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα χορηγήσει σε βάθος δεκαετίας, με οικονομικά και ακαδημαϊκά κριτήρια, 10 υποτροφίες πλήρους απαλλαγής διδάκτρων σε φοιτητές του ΠΜΣ «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές» καθώς και υποτροφίες για την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών με αντικείμενο την ανάπτυξη και εξέλιξη της κοινωνίας των πολιτών. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σε νέα ανακοίνωση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον και την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση: