Μεταπτυχιακές σπουδές 2017 – 2018: 2η Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων – έως 25/9/2017

Χαιρετισμός Προέδρου ΠΕΔιΣ

Αγαπητή υποψήφια,
Αγαπητέ υποψήφιε,
Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνετε στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΠΕΔιΣ). Σε μια ιδιαίτερη και ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας, προσφέρουμε μια σειρά από ΠΜΣ που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς, στις αγωνίες των υποψηφίων και στη πολυπλοκότητα των συνθηκών, αφού:

  • έχετε τη δυνατότητα να τα ολοκληρώσετε (εάν το επιθυμείτε) σε μόλις 12 μήνες, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα ευεργετήματα που προκύπτουν για κατόχους ΠΜΣ τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα (αναγνώριση προϋπηρεσίας, αυξήσεις μισθών, επαγγελματική ανέλιξη, πρόσθετες πιθανότητες εύρεσης εργασίας),
  • πραγματοποιούνται σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες, ενώ παράλληλα αξιοποιούμε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας με τη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (e class), γεγονός που επιτρέπει την απρόσκοπτη ολοκλήρωση των εργασιακών σας υποχρεώσεων ή την χωρίς περιορισμούς αναζήτηση και αξιοποίηση ευκαιριών για απασχόληση,
  • έχουν χαμηλό κόστος, σε σχέση με αντίστοιχα ΠΜΣ, γεγονός που σας επιτρέπει να αποκτήσετε εξειδικευμένα προσόντα χωρίς μεγάλη δαπάνη,
  • συνδέονται άμεσα με την αγορά εργασίας αφού χαρακτηρίζονται από τον διεπιστημονικό χαρακτήρα και την εξωστρέφεια τους, μέσα από συνεργασίες με σημαντικά πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού και τη συνεχή αναμόρφωση του προγράμματος σπουδών με προσαρμογή του περιεχομένου τους στις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά και τις τάσεις της αγοράς.

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με πλήρη ερευνητική υποδομή, επαρκή διοικητική υποστήριξη και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό – διδακτικό προσωπικό και μόλις 50 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα παραπάνω συγκριτικά πλεονεκτήματα.
Είμαστε σίγουροι ότι η επένδυση στη γνώση θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες εξόδου από τη κρίση. Η συμμετοχή σας στα ΠΜΣ του ΠΕΔιΣ αποτελεί για εσάς ένα σημαντικό εργαλείο που έχετε την ευκαιρία και ευχόμαστε να το αξιοποιήσετε.

Με Εκτίμηση,
Καθηγητής Παντελής Σκλιάς
Πρόεδρος ΠΕΔιΣ

 

Η 2η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα 2017-18 του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έχει ξεκινήσει.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων καθώς και πληροφορίες για τα ακόλουθα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, διάρκειας 12 μηνών.

Σε όλα τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών παρέχεται δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,24 του ΟΑΕΔ (περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: http://laek.oaed.gr/)

 

1. «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές» (Σε συνεργασία με το Rutgers University in Newark – School of Public Affairs and Administration)

Κατευθύνσεις: 1. Διακυβέρνηση, 2. Δημόσιες Πολιτικές
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 25 Σεπτεμβρίου 2017

Περισσότερες Πληροφορίες και Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων

 

2. «Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία» (Κοινό ΠΜΣ με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου Κύπρου) (Σε συνεργασία με το American University in the Emirates (AUE) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ))

Κατευθύνσεις: 1. Διεθνής Επιχειρηματικότητα, 2. Διεθνής Ασφάλεια, 3. Διεθνής Ανάπτυξη
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 25 Σεπτεμβρίου 2017

Περισσότερες Πληροφορίες και Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων

 

3. «Μεσογειακές Σπουδές» (Σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της Μπολόνια (Ιταλία), Inalco (Γαλλία), Yaşar (Τουρκία), Νεάπολις Πάφου (Κύπρος), και το Olympia Summer Academy (Ελλάδα).)

Γλώσσα: Αγγλική
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 25 Σεπτεμβρίου 2017

Περισσότερες Πληροφορίες και Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων

 

4. «Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων»

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 25 Σεπτεμβρίου 2017

Περισσότερες Πληροφορίες και Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων