Ολοκλήρωση εργασιών 3ου Τακτικού Συνεδρίου ΠΕΔιΣ

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

Αγαπητές και αγαπητοί σύνεδροι,

 Εκ μέρους του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συνεισφορά σας στην κατά γενική αναγνώριση επιτυχή έκβαση του 3ου Τακτικού Συνεδρίου μας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, που έλαβαν χώρα μεταξύ 8 και 10 Δεκεμβρίου 2017, παρουσιάστηκαν 150 πρωτότυπες και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις από νέες/ους αλλά και καταξιωμένες/ους επιστήμονες που προέρχονται από διαφορετικά ΑΕΙ, ΤΕΙ και ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τις  ανακοινώσεις παρακολούθησε ενεργά με σχόλια, ερωτήσεις και παρεμβάσεις ένα ευρύ αλλά εξειδικευμένο κοινό αποτελούμενο από 500 περίπου ερευνητές και φοιτητές με γνωστικά και ερευνητικά ενδιαφέροντα συναφή με το θέμα του Συνεδρίου.

Οι εισηγήσεις που παρουσιάστηκαν στο Συνέδριο αναρτώνται σταδιακά αυτές τις μέρες στην πλατφόρμα του Τμήματος ΠΕΔιΣ (https://econtent.pedis.uop.gr/conf/index.php/psirconf/conf2017 ).

Επίσης, φωτογραφίες από όλες τις εργασίες του Συνεδρίου δημοσιεύονται σταδιακά στην ιστοσελίδα του ΠΕΔιΣ στο facebook (https://www.facebook.com/pedis.uop/). Παράλληλα, δεκάδες σύνεδροι έχουν αναρτήσει πλούσιο οπτικοακουστικό περιεχόμενο σχετικά με το Συνέδριο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης (Facebook, Twitter και Instagram) με τη σήμανση #3rdconfpedis.  

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα εκ μέρους του Τμήματος να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου στο Σύλλογο Αποφοίτων για την αγαστή συνεργασία για τη συνδιοργάνωση του Συνεδρίου. Θερμές ευχαριστίες επίσης σε όλες/ους όσες/οι (μέλη ΔΕΠ, διοικητικό προσωπικό, φοιτητές και αποφοίτους) εργάστηκαν εντατικά τους προηγούμενους μήνες για την άρτια προετοιμασία του Συνεδρίου, καθώς και στους χορηγούς για την έμπρακτη στήριξή τους.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας προσκαλέσω να συναντηθούμε εκ νέου επιστημονικά για να παρουσιάσουμε και να συζητήσουμε την έρευνά μας στο 4ο Τακτικό Συνέδριο του Τμήματος ΠΕΔιΣ, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 13-15 Δεκεμβρίου 2019.

 Με θερμές ευχές για καλές γιορτές,

 Νικόλαος Τζιφάκης
Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος
Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου