Ρητορικός Όμιλος ΠΕΔιΣ

Ο  Ρητορικός Όμιλος του ΠΕΔιΣ ιδρύθηκε το 2018 και διατηρεί μια δυναμική παρουσία στον χώρο της ρητορικής. Η τέχνη της ρητορικής είναι πολύ περισσότερο από απλά λόγια – είναι μια πηγή δύναμης, αυτοπεποίθησης και ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων.

Μέσα από τις εβδομαδιαίες προπονήσεις, τις προσομοιώσεις αγώνων ρητορικής, την συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια και διαδραστικά εργαστήρια, τα μέλη αναπτύσσουν τις ικανότητές τους στον δημόσιο λόγο.  Με στενούς δεσμούς και διασυνδέσεις με αναγνωρισμένους ρητορικούς ομίλους πανεπιστημίων όπως οι Ρητορικοί Όμιλοι της Nομικής Αθηνών, της Nομικής Θεσσαλονίκης, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Φιλοσοφικής Αθηνών, ο Όμιλος προσφέρει μια εκτενή πλατφόρμα για ανάπτυξη, ανταλλαγή ιδεών και δικτύωση. Το αποτέλεσμα είναι η συμμετοχή σε πρωταθλήματα debate και ενδεικτικά η διάκριση στους τελικούς του Πρωταθλήματος του Ρητορικού Ομίλου της Νομικής Αθηνών το 2023.

Η συμμετοχή στον Ρητορικό Όμιλο του  ΠΕΔιΣ δεν απαιτεί καμία εμπειρία ή υπάρχουσα έφεση στη ρητορική. Απαιτεί μόνο την όρεξη για την ενασχόληση με την τέχνη, την προθυμία για την ανάπτυξη πολύτιμων life skills και εργαλείων στον δημόσιο λόγο και το ενδιαφέρον για την συμμετοχή σε έναν ζωντανό και εξελισσόμενο χώρο με μια υποστηρικτική και υπερδραστήρια κοινότητα.

Για σταθερές ενημερώσεις ακολουθείστε μας στα social media  του ομίλου μας:

Γραφτείτε στο e-class επιλέγοντας: “Μαθήματα εκτός προγράμματος σπουδών” –> “Ομάδες Χρηστών” –> “Δεξιότητες” –> “Ρητορικός Όμιλος”.

E-mail:  ritorikospedis@gmail.com