Φεστιβάλ Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου έδωσε το παρόν στο Φεστιβάλ “SpoudaseFest 18”, στις 19 και 20 Μαΐου 2018, το οποίο διοργανώθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές.

Εκπόσωποι του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων παρουσίασαν στους επισκέπτες τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Τμήμα, ενώ ζωηρό ενδιαφέρον υπήρξε και για τις δομές δια βίου μάθησης. Αιχμή του δόρατος για την παρουσίαση του Τμήματος ήταν τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, για τα οποία ενημερώθηκαν λεπτομερώς όσοι και όσες επισκέφθηκαν το εκθεσιακό περίπτερο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Για πληροφορίες σχετικά με τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του ΠΕΔΙΣ παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για λοιπές πληροφορίες αναφορικά με το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Στο SpoudaseFest 18 διαπιστώσαμε ακόμα μια φορά ότι το Τμήμα έχει εδραιωθεί ως μια ισχυρή επιλογή στις βαθμίδες εκπαίδευσης που υπηρετεί, χάρη στην ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών του και την ακαδημαϊκή του αξιοπιστία. Οι άνθρωποι του ΠΕΔιΣ θα συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε όλες και όλους που επιθυμούν να ενταχθούν στην ακαδημαϊκή του οικογένεια μέσω των σπουδών τους.